Bud' i ti ljevičar!

Bud' i ti ljevičar!

Nova i uzbudljiva serija! Bud' i ti ljevičar!
Kako se postaje ljevičarski aktivista? Šta je uopšte ljevičarski aktivista, čemu služi i zašto je to dobro? Šta rade ljevičarski aktivisti vasceli dan? Gde se kreću, šta jedu, šta čitaju, koju muziku slušaju, kako se umrežavaju? Kako se obavlja ljevičarska emancipacija? Šta je to ljevičarska konferencija? Kako se razlikuju kadrovi od onih koji to nisu? Kako se ulazi u red kadrova? U čemu je značaj fejsbuka? Kako su nastali radnici u kulturi i politici? Zašto su studenti i mladi profesori glavni subjekt revolucije?
Sve to i mnogo, mnogo više u najnovijoj seriji tekstova iz pera naših najeminentnijih stručnjaka za pitanja emancipacije! Tekstove prenosimo potpuno random iz najnovijeg priručnika "Bud' i ti ljevičarski aktivista! Kako se postaje i uspešno ostaje aktivista na ljevici". Priručnik je priredio konzilijum Grupe za orgononsku terapiju komunizmom, a izdavanje je finansirala fondacija "Edvard Kardelj Stiftung".
Nadamo se da ćete svi uživati u proučavanju ovih vanredno zanimljivih materijala i da ćemo tako svi zajedno postati, biti i ostati ljevičarski aktivisti! Živeli!